MENTORJI in ANIMATORJI

 

________________________________________________________________________

VABIMO NOVE MENTORJE

dsc_0204.JPG

Imaš mogoče med šolskim letom še kaj prostega časa in te zanima delo animatorja ali mentorja v dejavnostih za otroke in mladino?

  • Če imaš čas in te sodelovanje zanima, se nam pridruži in sodeluj pri dejavnostih, ki jih že izvajamo, lahko pa prideš s KAKŠNO SVOJO IDEJO in PROJEKTOM 🙂
  • Če to zanima tudi kakšnega tvojega prijatelja, mu posreduj vabilo.
  • Piši na mravljisce@gmail.com ali pokliči na 031/379-891, da se dogovorimo vse potrebno.
  • Najdeš nas tudi na FB/Mravljišče Komenda.

VESELI SMO VSAKE NOVE DRUŽBE IN POMOČI 🙂

__________________________________________________________________________ 

V MRAVLJIŠČU – Mladinskem centru Komenda delujemo vesele, zadovoljne, pridne, delovne, ustvarjalne in vseh muh polne ….. mravlje. Kar nekaj nas je in vsaka je nekaj posebnega, vse skupaj pa smo NAJ ……….:

 jelka1 JELKA SMREKAR

Kot vodja centra skrbim, da je vse pod “kontrolo”.  Sem komunikativna, družabna in nasmejana oseba in v veselje mi je delati različne stvari z različnimi ljudmi. V Mravljišču delam in ustvarjam že 9 let, skrbim pa tudi za nabavo materiala in pridobivam donatorje in sponzorje.

___________


prenos-1HELENE DROLC

Vsi me poznajo kot HELI in sem odrasla v Nemčiji, zdaj pa že več kot 20 let živim v Komendi, kjer ima moja družina svoje korenine. V Mravljišču sodelujem in pripravljam program za različne aktivnosti, kot animatorka sem aktivna pri zabavah za rojstni dan, sem tudi vodja petkovih KUHARIJ. Skrbim za nabavo materiala, pridobivam donatorje in sponzorje in še kaj bi se našlo.

sabina-sodnik.JPG  SABINA SODNIK

Sem mama dveh živahnih sončkov in polna energije. Z veseljem sodelujem v Mravljišču kot animatorka na rojstnodnevnih zabavah in na Kuharijah. Rada berem knjige in se nasmejim v dobri družbi, najljubši pa so mi sprehodi v naravi, kjer se mi porajajo tudi ideje za ustvarjanje z otroki. Otroci so naše bogastvo … lepo je biti večno mlad v njihovi družbi.

 

matevz3.jpg  MATEVŽ KOROŠEC

V svojem prostem času rad tečem in se sprehajam s psom, rad se družim s prijatelji, obožujem kuhanje in občasno tudi kaj ustvarjam. V Mravljišču mi je všeč, ker lahko počnemo marsikaj zanimivega in drugačnega tudi na rojstnodnevnih zabavah, Kuharijah in družabnih večerih, najbolj pa uživam na tematskih zabavah za mlade.

 

bosko.jpg BOŠTJAN PERŠIN

Sem strasten ribič in filmofil in vse, kar je povezano s filmom, lahko vprašate mene. Zanima me tudi gledališka kulturna dejavnost, rad igram košarko in v okviru Mravljišča skrbim za športne aktivnosti za mlade 12+ v Športni dvorani Komenda, vodim tudi lokostrelsko dejavnost, največkrat pa sem mojster za tehnična popravila.

 

 katja-skok.jpg  KATJA SKOK

Obožujem glasbo in ples in neskončno rada fotografiram. Vse to lahko počnem tudi v Mravljišču na delavnicah Čire čare za najmlajše, na rojstnodnevnih animacijah, zabavnih večerih in tematskih zabavah za mlade.

_

alenka-potokar.jpg  ALENKA POTOKAR

Rada imam naravo, živali in otroke. Zanima me tudi duhovnost in azijske veščine sproščanja, zato se izpopolnjujem tudi na tem področju. V Mravljišču sodelujem pri pripravi programov za različne dejavnosti, delam kot mentorica na delavnicah Čire čare za najmlajše in na Petkovih kuharijah za osnovnošolce.

 

 

urska-rusnjak.jpg  URŠKA RUŠNJAK

Ker rada delam z otroki, ne glede na njihovo starost, sem se še v času študija pridružila Mravljišču. Sodelujem pri pripravi programov, sem animatorka na rojstno dnevnih zabavah in mentorica na sobotnih čire čarah ter zabavnih večerih za mlade. V prostem času se rada odpravim v naravo, plešem, berem, ustvarjam, poglabljam svoje znanje in pridobivam nove izkušnje, saj se zavedam, da naše učenje poteka celo življenje.

 

brigita.jpg  BRIGITA ZARNIK

Po poklicu sem računovodja, drugače pa vedno nasmejana mamica treh nagajivčkov, ki mi zapolnijo večino mojega časa. Rada pa pomagam in delam tudi v Mravljišču, kjer skrbim za računovodske zadeve, kot mentorica pa pomagama tudi na Kuharijah in Čire čarah.

 

__________________________________________________________________________

 

Občasno pa nam na pomoč pri dejavnostih priskočijo tudi drugi,

ki imajo veliko energije in dobre volje:

 

SUZANA ZGONEC, JULIA DROLC, ALENKA JEVŠNIK, SIMONA NOSE FTIČAR, KATJA VRANKAR, LAURA JERMAN, EVA KVAS, TEJA ZARNIK,  BLAŽ ZUPANČIČ, DAVID PETERLIN, TADEJA HLADE, MANCA ZGONEC, KATJA ŠARLIJA …

 

_____________________________________________________________________

“NAJ BO MLADOST ZDRAVA NOROST!”